وبلاگ

وکیل تخلیه اماکن تجاری شرق تهران و مرکز

وکیل دعوای تخلیه اماکن تجاری

دعوای تخلیه اماکن تجاری زمانی مطرح می‌شود که که مالک مال غیر منقول(کاربری تجاری مثل مغازه) ملک خود را تحت عنوان اجاره یا هر عنوان دیگری  به تصرف فردی(ممکن است در غالب اجاره – یا هریک از عقود معین(حق انتفاع رقبی یا سکنی )یا ماده ۱۰ قانون مدنی)  داده ومدت آن منقضی شده ویا به دلایل دیگر درخواست تخلیه ملک را مطرح کرده است.از جمله شرایطی که برای تخلیه اماکن تجاری می‌توان مطرح نمود که بهتر است از وکیل دعوای تخلیه اماکن تجاری استفاده شود.

تخلیه محل سر قفلی(در صورت فسخ اجاره و پرداخت حق سرقفلی به نرخ عادله روز )، حق کسب و پیشه به دلیل انتقال به غیر تحت هر شرایط و قراردادی بدون هر اجازه کتبی از موجر و هچنین تغییرات در دکوراسیون داخلی و خارجی (تعدی و تفریط) بدون اجازه موجر یا مالک آن ملک و همچنین دیگر موارد….

وکیل تخلیه  اماکن تجاری شرق تهران شخصی است مسلط به قوانین حوزه موجر و مستاجر و موراد مختلف و حالات مختلفی که در قرار داد مبنا ممکن است وجود داشته باشد .

مرجع قضایی صالح در دعاوی تخلیه اماکن تجاری :اگر مستأجر پس از پایان قرار داد  از تخلیه ملک خود داری کند صاحب ملک این حق را دارد که برای گرفتن دستور تخلیه فوری از طریق شورای حل اختلاف محل چه ملک مسکونی باشد چه تجاری اقدام نماید البته اگر قرارداد بعد از سال ۱۳۷۶ تنظیم شده باشد البته اگر بخواهیم شرایط تخلیه مندرج در قانون سال ۱۳۷۶باشد  باید نکات ذیل را مورد توجه قرار داد:دو شاهد معتبر قرارداد را امضا کرده باشد. مدت اجاره منقضی شده باشد اجاره نامه به شکل کتبی در دو نسخه تظیم شده باشد و همچنین قرارداد اجاره به امضای هر دو طرف یعنی موجر و مستاجر رسیده باشد..

همچنین مطالعه کنید:
Казино 1Win Онлайн официальный сайт БК 1Win, игровые автоматы и бонусы

حال اگر شاهدان ذیل قرار داد را امضا نکرده‌ باشند از محاکم عمومی دادگستری حکم تخلیه بگیرید .

حال اگر قرارداد مزبور قبل از ۱۳۷۶باشد به مستأجر  ملک تجاری  حق کسب و پیشه تعلق می‌گیرد و متعاقبا مشمول تخلیه فوری نیز نمی‌شود. در صورت کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید و از تخصص وکلای برجسته گروه آنی وکیل بهره برید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *